sâmbătă, 7 octombrie 2017

Cum se programeaza telecomanda 2:1 cu invatare, Alien

Pentru programare sunt necesare telecomenzile celor doua aparate. 
Activarea modului de invatare se face, asa cum se vede in imaginea din stanga, prin apasarea simultana a tastei V (CH-) si tasta de aparat (A, B) pentru 5 secunde. Se opreste apasarea dupa aprinderea LED-ului corespunzator. Se aseaza cele doua telecomenzi fata in fata (max. 2 cm), apoi se apasa tasta destinatie pe care dorim s-o programam (Alien), LED-ul clipeste de 3 ori si apoi se apasa tasta pe care dorim s-o copiem de pe telecomanda originala. LED-ul de pe Alien clipeste iarasi de 3 ori, confirmand ca tasta a fost copiata cu succes. Dupa terminarea programarii se apasa tasta corespunzatoare aparatului (A sau B) pentru a iesi din modul invatare.
Trebuie precizat faptul ca denumirea tastelor pe telecomanda programabila este absolut arbitrara, orice tasta de pe Alien poate invata orice tasta de pe telecomanda originala. Desigur, respectarea semnificatiilor este de ajutor in utilizare. Pentru televizor, sunt importante butoanele: ON/OFF, AV-SOURCE, V+, V-. 
Daca doriti memorarea unor functii suplimentare, puteti renunta la tastele numerice si CH-, CH+ (nu sunt utilizate in configuratia STB-televizor, schimbarea programelor fiind facuta din receptorul digital, televizorul este pe post de monitor).
Pentru un receptor digital (satelit, cablu, terestru), sunt utile urmatoarele butoane: ON/OFF, CH-, CH+, V-, V+, Menu, OK, butoane colorate, Info, etc. 

Pentru comenzi sau informatii suplimentare, trimiteti mesaj la adresa de la pagina Contact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu